Финалът на Ергена: България изумена от решението на Алек. Той не

...
Финалът на Ергена: България изумена от решението на Алек. Той не
Коментари Харесай

Финалът на Ергена: България изумена от решението на Алек


Финалът на Ергена: България изумена от решението на Алек. Той не избра нито една от двете финалистки. Неочакван ли бе краят на реалити предаването „ Ергенът “?

По-скоро не. Алек не избра нито една от двете финалистки – Надежда и Магдалена. Това се случи след гаф на bTV, от които сутринта разгласиха видео от края на шоуто по неточност.

Това провокира големи полемики в обществените мрежи, като доста консуматори сметнаха това единствено като провокация за увеличение на интереса към финала на предаването.

Други припомниха, че е имало сходен прийом в предходния сезон на „ Ергенът “.

В последна сметка обаче се оказа, че грешката е вярна и финалът на шоуто бе точно подобен. Никоя от дамите на получи пръстен, а сюрпризирани бяха най-вече двете хубавици, само че не и огромна част от феновете.

Той заяви непредвиденото си решение посредством видео, което разстрои извънредно доста и двете участнички, написа glasnews.bg.
Майката на Алек унищожи Маги и Надежда
„ За мен възрастовата разлика е сериозна. Не я виждам до Алек. “, безапелационна е майката на ергена.

„ Правилата на сърцето са доста по-сложи и по тази причина нуждая се от подкрепление “, сподели Алек от „ Ергенът “. В имението на любовта дойдоха майката и сестрата на Алек, които към този момент се срещнаха с двете финалистки – Маги и Надежда, видя Lupa.bg.

„ За мен възрастовата разлика е сериозна. Не я виждам до Алек. Не съм си представяла сина ми да се ожени за по-голяма жена. Жената би трябвало да е по-млада и да роди по-рано “ – сподели свекървата, а Алекс се съгласи.

„ Свекито ще утвърди същинска мома-девственица, като я виждам и чувам, излязла от 19-ти век. Но за нейно страдание, такива моми няма и момчето ще си остане при мама “ – пишат фенове.

„ Маги се провали пред свеки “ – добавя друга жена.

Майката на Алек съобщи, че Маги търси популярност, а не обич и не е подобаваща за сина й, който в този момент опознавал света.

Положението с другата финалистка не бе по-различно. Свекървата очевидно сподели, че Надежда не е по нейн усет и това, че има дете би било много огромно затруднение в връзките им.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР